App Store Google Play Instagram YouTube Facebook
633 299 742

SOCIS MAXIMUM

NOVETAT! 

Aquest 2020 està ple de novetats, i una de les mes importants es el CARNET DE SOCI MAXIMUM, amb ell tindràs les següents avantatges:

  • Preu soci en tots els tornejos en qualsevol modalitat: challenger, gran slam i super gran slam
  • Un torneig de la modalitat Challenger gratuït (un cop feta la inscripció, l'administració decidirà quin torneig es el que tens gratuït)
  • Cobertura mèdica
  • Descompte del 10% en Pales HEAD
  • Descompte del 10% en sabates de pàdel MUNICH
  • Descompte del 10% en textil Maximum

El carnet de soci es personal e intranferible. Cal mostrar-ho sempre que ho demanin els empleats de Maximum Padel Tour, i les empreses patrocinadores. 

L'adquisició i l'ús d'aquest carnet comporta l'acceptació i conformitat amb les condicions que regulen el seu ús. 

Aquest carnet permet tindre preu de soci a tots els tornejos de Maximum Padel Tour. Alhora de fer el pagament d'inscripció del torneig a la taula de l'administració, el jugador soci haurà d'ensenyar el carnet per a solicitar el preu soci. 

El portador del carnet de soci obté una assegurança esportiva per a tota la temporada, en cas de lesió durant algun partit als tornejos Maximum. En cas de lesió, comunicar-ho al Staff Maximum per a que comencin els tràmits establerts a la pòlissa. 

En cas de robatori o pèrdua del carnet, comuniquin-ho al Staff Maximum, lo més aviat posible. A partir de la 2a còpia, el carnet tindrà un cost de 6,00€.

L'empresa Bel Padel S.L.U., es reserva el dret d'anul·lar aquest carnet per motius de mal ús o infraccions.